Pioneros y líderes en la organización de regatas y eventos náuticos

Anuncio de la regata Skipper Race Vilanova

VI SKIPPER RACE VILANOVA
14 i 15 de setembre de 2012
Regata Puntuable pel CAMPIONAT de CATALUNYA de REGATES D’ALTURA i SOLITARIS i A DOS
ANUNCI DE REGATA
El Club Nàutico Skipper i el Club Nàutic Vilanova d’acord amb el que es disposa en la Regla 89 del Reglament de Regates a Vela de la ISAF, es complau en anunciar i organitzar la celebració de la “VI Skipper Race Vilanova “ Regata Puntuable pel Campionat de Catalunya de Regates d’Altura i Solitaris i A Dos.

01 REGLAMENTS.-
Aquesta regata es correrà sota per les Regles tal i com indica el Reglament de Regates a Vela de la ISAF 2009 – 2012 – Prescripcions de la RFEV
– Reglament Prevenció Abordatges en Alta Mar RIPAM – (entre la posta i la sortida del sol)
– Reglament Tècnic de Creuers de la RFEV
– Reglament de Seguretat de la ISAF
– Reglament de mesurament RI 2012
– Guia Esportiva de la FCV
– aquest Anunci de Regata
– i les Instruccions de Regata
– El Reial Decret 62/2008 de 25 de gener de 2008 Pel que respecta a publicitat es d’aplicació la reglamentació 20 de l’ISAF i les prescripcions de la RFEV, quedant obligats els participants, si escau, a dur la publicitat que el Comitè Organitzador pogués establir.

02 SEGURETAT.-
A efectes del Reglament de Seguretat, les proves d’aquesta regata estan considerades com de 3ª categoria, d’acord amb les Regles especials per a Regates en Alta Mar de l’ISAF, amb Bassa Salvavides i Ràdio Balisa (MMSI) Tots els participants hauran d’estar a l’escolta permanent en el Canal 16, 69 i 72 VHF Totes les embarcacions queden a disposició del Coordinador de Seguretat i Comitè de Regata si son sol·licitats per tasques d’ajut i rescat en cas d’emergència.
Serà Responsabilitat de l’armador o responsable de cada embarcació complir amb les normes legals previstes per a les embarcacions d’esbarjo, tant amb caràcter general com en especial per al seu govern, despatx i seguretat.

03 INSCRIPCIONS i REGISTRE
Es poden inscriure les embarcacions de creuer amb tripulació, A Dos, Solitaris, amb certificat de mesurament RI vigent, estan limitat el nombre de participants a 75 embarcacions, que seran acceptades per rigorós ordre d’inscripció (ambdós recorreguts)
Les inscripcions es faran per escrit, en el formulari oficial, adreçat a l’Oficina de Regata del Club Nàutic Vilanova, per fax: 93. 815 34 53 o bé per e-mail: oficinaesportiva@cnvilanova.cat
La inscripció s’haurà d’acompanyar amb les fotocòpies de:
– Certificat RI en vigor,
– pòlissa d’Assegurança amb el rebut en vigor corresponent,
– el certificat de navegabilitat,
– la titulació del patró per govern de l’embarcació en la zona de navegació B “3”
– Despatx de l’embarcació per navegar en zona B ”3”
– Certificat de revisió de la Bassa Salvavides
– Número Identificació Ràdiobalisa (MMSI)
– l’Autorització de Publicitat
– Full d’Inscripció complimentat
– i les llicències Federatives de tota la tripulació, vigents
– comprovant de pagament de la Inscripció
– relació de Tripulants amb número de Passaport o DNI i núm. de telèfon mòbil durant la Regata. Les embarcacions participants han d’acomplir amb les NORMES DE SEGURETAT de Capitania Marítima i el Pla de Seguretat establert pel Comitè Organitzador. El termini per a les inscripcions finalitza a les 13 hores del dia 10 de setembre de 2012

04.1 DRETS D’INSCRIPCIÓ (x embarcació)
· Sense Sponsor: 50 € Socis i 100 € No Socis (abans del 03 de setembre)
· Sense Sponsor: 100 € Socis i 150 € No Socis (a partir del 04 de setembre)
* Amb Sponsor: 75 € Socis i 125 € No Socis (abans del 03 de setembre)
· Amb Sponsor: 125 € Socis i 200 € No Socis (a partir del 04 de setembre)
L’abonament d’aquest import es pot fer per transferència bancària al compte: 0182 – 2969 – 10 – 0010030446 BBVA (Francesc Macià, núm. 7 de Vilanova i la Geltrú) detallant el concepte, o bé a la mateixa Oficina Esportiva.
La confirmació d’inscripcions, així com la retirada de la documentació es farà a l’Oficina de Regata del CNV dijous 13 i divendres 14 de setembre. En cap cas es faran devolucions dels Drets d’Inscripció un cop passades les 13 h del 10 de setembre.

05 PROGRAMA DE PROVES.-
Dijous 13 de setembre: de 09 h a 19 h. Registre de Participants. Lliurament d’Instruccions de Regata i Recollida d’obsequis.
Divendres 14 de setembre: De 09 h a 19 h.
Registre de Participants. Lliurament d’Instruccions de Regata i Recollida d’obsequis.
Dissabte 15 de setembre: 08:30 h.
Reunió de Patrons Assistència Obligatòria per a tots els Patrons i Tripulants.
10 h. Senyal d’Atenció.
Diumenge 16 de setembre:
11:00 h Senyal d’Atenció
14:00 h. Aperitiu Final de Regata; lliurament de Trofeus i Sorteig de Regals

06 GRUPS DE CLASSIFICACIÓ.-
S’estableixen els següents Grups de classificació: Grup de “Solitaris”, el Grup de “A Dos” i el Grup de “Creuer amb Tripulació”. Es podran fer classificacions per classes d’acord amb el Reglament RI en funció del número d’inscrits.
Les classificacions seran per Diferència de Temps. S’aplicarà el Sistema de compensació de Temps sobre Distància (Norma 209.1.1 del RTC) Cada vaixell tindrà el seu Temps Límit.

07 INSPECCIONS SEGURETAT I CONTROLS
DADES CERTIFICATS.-
Totes les embarcacions participants estaran a disposició del Comitè corresponent per a control de Seguretat i Mesurament.

08 DRETS D’AMARRAMENT.-
Els iots participants tindran dret a un lloc d’amarra gratuït, a les instal·lacions del CNV, del 12 de setembre al 26 de setembre de 2012 El Comitè Organitzador assignarà a les embarcacions els llocs d’amarra per rigorós ordre d’inscripció i en funció de la seva eslora i calat.

09 TROFEUS.-
S’indicaran al TOA en el transcurs del trofeu.

10 ACTES SOCIALS.-
Lliurament de Premis i Sorteig d’importants Regals dia 16 de setembre + Aperitiu Final de Regata.

11 RESPONSABILITAT.-
Tots els participants en la regata ho fan sota el seu propi risc i responsabilitat. El Comitè Organitzador, així com qualsevol persona o Entitat que participi en l’organització de la regata, es descarrega expressament de qualsevol responsabilitat per pèrdues, danys, lesions i incloses molèsties que poguessin esdevenir durant la mateixa. Hom remarca explícitament el que es disposa en la Regla 4 del RRV, referent a “ Un vaixell és l’únic responsable de la seva decisió de prendre o no la sortida o de continuar en regata”.

12. BANDERES DE CLASSE
Les banderes de classe seran:
Tripulació: Bandera “W” del CIS
Solitaris: Numeral “1” del CIS
A Dos: Numeral “2” del CIS

13. AJORNAMENTS
La Prova no podrà ser ajornada a una altra data. Si no es celebra en la data prevista, quedarà anul·lada definitivament.
· Annexa:
S’estableixen tres grups: CREUERS, PROMOCIÓ i CATAMARANS, no Puntuables pel Campionat de Catalunya de “Solitaris”, “A Dos” i “Altura” que efectuaran recorreguts més curts al Puntuable. És imprescindible que aquestes embarcacions acompleixin les NORMES DE SEGURETAT de Capitania Marítima, establertes per aquest tipus de Regata. En cas de discrepància entre aquest anunci i les instruccions de regata, prevaldran aquestes darreres i les seves eventuals modificacions.

Esta entrada fue publicada en SKIPPER RACE VILANOVA. Guarda el enlace permanente.